Ana içeriğe atla

Windows 10 Pro 2019 Haziran Formatlık Türkçe İndir

Windows 10 Pro 2019 Haziran Formatlık Türkçe İndir

Windows 10 Pro, Haziran 2019 Türkçe ve Lisans anahtarlı

Windows 10 Pro, 1903 – 19H1 (build 18362.30) Red Stone 6 ile 3 Haziran 2019 tarihine kadar olan tüm güncellemeleri içermektedir. Windows 10 PRO lisans anahtarı, indireceğiniz dosyanın içerisinde alternatifli olarak yer almaktadır. Kurulum sırasında bu lisans key’i kullanabilirsiniz. Formatlık Windows 10 Pro sürümü UEFİ desteği ile birlikte gelmektedir.Windows 10 Pro Haziran 2019 Türkçe Formatlık işletim sistemi (Redstone 6) 1903‘den tamamı orjinal paket olarak güncellendi. 3 Haziran 2019’e kadar olan tüm güncelleştirmeleri içermektedir. İhtiyacınız olan Windows 10 sürümünü aşağıda ki indirme butonlarından Bilgisayarınızın desteklediği; 32 bit veya 64 bit sürümü indirip, kurabilirsiniz. UEFİ desteği mevcuttur. 3 Haziran 2019’a kadar olan tüm aktif güncellemeler, yeni sisteminize otomatik olarak yüklü şekilde, kurduğunuz işletim sisteminiz ile beraberinde gelecektir. İndirdiğiniz .İSO Dosyasını DVD veya, USB Flash Belleğe yazdırmanız gerekmektedir. Rufus indir Usb yazdırma programı ile USB Flash belleğe yazdırılmıştır. Kurulum ve kullanımda herhangi bir sorun bulunmuyor.
Windows 10 Redstone çok popüler ve kullanımı kolaydır, Redstone‘yi kullanırken kendinizi bir uzman gibi hissedeceksiniz. Başlat Menüsü genişletilmiş bir biçimde tekrar ayarlandı ve ayrıca sabitlenmiş uygulamalarınızı ve favorilerinizi’de seçebilirsiniz, böylece size daha rahat bir kullanım sunar.
Milyonlarca insan zaten Windows 10 kullanıyor.
• Windows Insider Programı, Windows’u seven ve bunu daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak isteyen global bir kullanıcı topluluğudur. İçerdekiler işletim sistemini en erken aşamalarında görür ve şekillendirmede rol oynar. Onların geri bildirimleri sayesinde şimdiye kadarki en iyi Windows’u oluşturmak için katkıda bulundu. Windows Insider topluluğunun bir parçası olmak hakkında daha fazla bilgi edinin.
Yaptığınız şekilde çalışan web
• Windows 10, size daha iyi bir web deneyimi sağlamak için, tamamen yeni bir tarayıcı olan Microsoft Edge ile birlikte gelmektedir. Doğrudan web sayfalarına Write2 yazın veya notlar yazın ve bunları başkalarıyla paylaşın, çevrimiçi makaleleri dikkat dağıtıcı olmadan okuyun ve daha sonra erişmek için favori okumalarınızı kaydedin. Cortana3 etkinken, bulunduğunuz sayfayı terk etmeden, rezervasyon yapmak veya yorum okumak gibi önemli işlemlere anında erişebilirsiniz.
Çoklu işlem, daha hızlı “bitmiş” hale getirmenize yardımcı olur
• Yerine dört uygulamaya kolayca oturur ve tüm açık görevleri tek bir görünümde görürsünüz. Daha fazla alana ihtiyacınız olduğunda veya işleri projeye göre gruplandırmak istediğinizde sanal masaüstleri bile oluşturabilirsiniz.
Windows 10 pro
Windows 10 pro
Dilerseniz KMSpico ile Buradanİndirme yaparak Windows 10 Pro’yu lisanslayabilir ve Etkinleştirebilirsiniz.
dosyaWin10Pro_haziran2019_x.iso ( 4,40 GB )
Dosya şifresiDosya Şifresi : Bulunmuyor
Dosya indirme Koşulları'nı okudum ve kabul ediyorum.
Bu Dosya  ile taratılmıştır.
Tespit edilme oranı →  0 / 57
Durum : Temiz Temiz

Windows 10 Professional Editör İncelemesi

UEFİ destekli en güncel Windows 10 Professional. Hiç bileşen çıkartılmayarak, Orjinal msdn ile güncellenmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PES 2018 FULL TÜRKÇE BARCELONA EDİTİON

Pes 2018 Full Türkçe Barcelona Edition İndir PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - FC Barcelona Edition Bundle indir Pro Evolution Soccer 2018, Futbol oyunlarının ölümsüz hayranları için en iyi Futbot oyunlarından biridir. Barcelona Edition olarak en son sürüm olan bu paket oyuncu, oyun ve kapışmalar açısından daha fazla seçenek sunmaktadır. Futbol oyunları nın  en popüler  tercihlerinden birisi  Pes 2018  harika bir tarzda geri dönüyor.  Pro Evolution Soccer 2018 ,  Konami  Yıllarca aynı  ekip  tarafından, yıldan yıla düzenlenen Efsanevi  Pes serisi ni kararlıkla sürdürmekte. Her yeni bir seride daha iyi  grafik ler ve  oyun  içi yeni  özellikler eklenmekte!  Japon  üreticiler  Castlevania ,  Metal Gear Solid  serisi veya  Silent Hill  gibi başlıklar yayınladılar.  Pes 2018 ‘i merak ediyorsanız,  Pro Evolution Soccer 2018 ‘i şimdi  pes 2018 ‘i ücretsiz  full indir in ve  futbol   kupa ları için mücadele verin! Ön yargılı oyuncuların bir çoğu ( fifa  hayranları), oyunun her yıl aynı

Windows 7 Professional SP1 Haziran 2019 Güncel Türkçe İndir

Windows 7 Professional SP1 Haziran 2019 Güncel Türkçe İndir Windows 7 Pro SP1 2019 Güncel Formatlık Sürüm Windows 7 Professional 2019 Haziran Formatlık versiyonu indir. Bu sürüm en son windows 7 güncellemerini içermektedir. Hiç bir bileşen’e müdehale edilip çıkartılmamıştır. Dosya orjinal MSDN üzerinden güncellenmiştir. Evinizde, Ofisinizde kullanabileceğiniz en son sürüm Windows 7 Pro. Dilerseniz kendi lisans anahtarınızı kullanıp lisanslama sağlayabilirsiniz. Msdn   orjinal olarak   Windows 7 Professional SP1 x64   dosyası kullanılarak oluşturulmuştur. Net Framework 4.7.2  ve  İnternet Explorer 11   en güncel   versiyon ları ile  sistem içerisinde  otomatik  güncelleme entegresi ile gelmektedir. Tüm  Ağ kartı  ve  ses kartı sürücüleri sistem  içerisinde eklendi.  Kurulum  esnasında  otomatik  olarak kurulu ve bilgisayarınızın kurulumu bittiğinde  internet ‘e bağlanmakta ve  ses  alma konusunda problem yaşamazsınız. Windows 7  sistemlerinde bulunan Tüm  seri lerde olduğu gibi,